Wednesday, 6 June 2012

DIA ISTIMEWA BAGI AKU !

1ST sekali , awak tipu sye kankan ? awak cakap taknak balik jb then duit xde tapi awak tipu sye :(
awak , apa yang awak buat memang terbaik ark . sumpahh ! sye xsangka , awak sanggup buat kejutan untuk sye .
memang awak nie mudah nak phm sye kankan tapi awak kwn baik die ? mcmne la perasaan lebih kawan nie timbul eak ? mungkin awak y selalu ada tpi bukan die kankan ?
setiap mlm awak akn cll sye , setiap subuh awak akn kejut sye untuk sembhyang . TERIMA KASIH AWAK !
SAYANG awak !! muahhhxxx . . .

awak , sye igt awak betol xjdik ikowt blik jb . yela exam awak abes 27 mei then fmly awak nk balik KEDAH lagi kan . sye hanya mmpu tersenyum bila awak ckp awak xdpt jnji dpt jb k x ? mmg sedih hati nie tapi apa boleh buat kan ? mse besday sye 24mei , sye keje tpi sye segugut sgtsgt so, sye keje tpi xbuat pun , abg y incger bgi kankan . tpi sye msg dgn awak time tu , awak xckp pun awak beli tiket balik jb pun . mmg awak nk buat kejutan ! TERIMA KASIHH AWAK !
awak , sye terharu sgtsgt awak . awak cll die then awak plan dgn die jgn bg thu kankan ?

sye punya laaa PANDAI percaya ckp awak , y awk x dpt blik jb . tpi sebaliknyee kan ?
geram thu x ! sye thu awak otw dtg JB pukul 12am thu x ? pnyelaaa terkejutt ! macam nak matii ! eee , geramnyeeeeee ! awakawakawak ! sye nk tido pun xlena bile dgr awak otw dtg jb . seriuss !
hati sye happy sgtsgt bile awak otw dtg jb . xthu nk ckp apa . ALLAH je Thu .
sye SAYANG awak SANGATSANGAT !

*TERIMAKASIH DA BAGI HADIAH NIE UNTUK SAYA*


ILOVEYOU ***

Sunday, 20 May 2012

HADIAH ooo !

1 st sekali aku nak ucapkan TERIMA KASIH BANYAKBANYAK ye :)
sebab da belikan enst baru yang main sentuhsentuh tu !
korang mesti nak thu kan ? nak tengok ? murah jek , xmahal pun .. bagi die bagi aku ? mmgxkan dapat laaaa .

nie la enst yang sentuhsentuh tu .. terima kasih awak sebab da tunai kan hajat sye nak pakai enst sentuhsentuh nie . sengal lebihh jek aku nie *
17/mei/2012 adalah tarikh awak belikan untuk sye sempena besday yang akan datang tu !
maaf hati sye tetap terbelah bagi masa nie ! hihihihi

Friday, 6 April 2012

BERASAP ! !

ASSALAMMUALAIKUM .

memang blog aku da lama xberjalan dengan lancar kan ? nak taip lagi la malas . aku nie kalau M da besar mmg xjadik la . hahha .
cerita aku sepanjang aku xtaip nie . 1st sekali banyak sgttt dugaan tetapi datang yang baik .
aku harp kau orang sihat ye . muaaaahh !



Friday, 10 February 2012

terasaDIRIniTAKperlukan :)

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA :)

kenape aku rasa aku nie xperlukan ? kenape ? mungkin 'kau' da ada teman istimewa yang boleh ganti aku dalam hidup kau mungkin ? betul ke aku amat xperlu dalam hidup kau ?
kalau ya ,aku dengan hati yang ikhlas mengizinkan kau pergi dalam hidup aku sebelum aku terlebih sayang kau !
baik kau pergi sebelum aku terlalu sayang kat kau .
aku terlalu happy kalau kau dapat perempuan yang lebih baik dari aku .
mungkin kau adalah terakhir cinta aku !




SEKIAN TERIMA KASIH :)

Monday, 6 February 2012

Oh! Penyanyi Asal Lagu Doraemon



Phat Hijabs 2nd Giveaway


ASSALAMMUALAIKUM SEMUA .

korang mesti bosan kankan tengok aku nie join contestconstest setiap hati kankan ?
aku xkisa langsung pun , y join aku nty klow aku menang jangan jeles taotao sayang2 aku semua . HAHA .
okey , tadi aku tergodeh kawan blog INI aku nie pantang nampak contest mcm nie sebab aku bosan la jadi macam nie . APPAAA ? korang pun nak join gak ke ? okeyokeyokey , aku bagi LINK so, korang boleh tekan then join jek . jangan terlebih malu tao sayangsayang ku semua .


by : Phat Hijabs

hadiah die memang sesuai untuk wanita taoo . korang nak tahu hadiah dan syaratsyarat masuk contest nie ? Korang xnak tekan link tadi ke ? memang korang ada masalah 'P' . HAHA .
Kalau hadiah aku xnak bagi tahu tapi syaratsyarat die aku boleh bagitahu ,
korang nampak gambar kat bawah nie x ? so , apa ag KLIK besar2 then jgn lupa join tao ;D

So , korang pun da tahu kan syarat2 die nie . bah kata penyanyai jangan tunggu lamalama nanti die dikebas orang :)

tadi aku g la page Phat Hijab nie , aku godeh die punya album . Wahh ! memang santeksantek bak kata orang puteh . HAHA . banyakbanyak selendeng die y aku terpikat . Banyakbanyak selendang aku TERpikat selendang bunga tu agpun kain selendang lembut sebab aku penah beli jenis selendang macam tu . Ingat kan nak beli online kat Phat Hijab nie tapi , insyaALLAH ada rezeki aku beli . korang yang chumill2 tu yang kaki pakai selendang macam aku nie baik korang g page fb beliau . Hari nie aku baik hati nak bagi korang link page fb die so, tanpa tunggu lamalama
dengan ini aku istiah kan ? HAHA
okeyokey , aku xmainmain lgi korang tekan Page FB Phat Hijab .

* sampai sini sahaja aku celoteh yang bukanbukan kalau ada rezeki aku insyaALLAH aku menang kalau tak xpe lahh , dah bukan rezeki aku pada bulan nie mana tahun pada bulan depan pulak *


Sunday, 5 February 2012

Short but Meaningful


hellooo your semua ! nie aku join lagi contest untuk ilangkan bosan aku nie ! okey , hari jek da dua kali aku join contest . haha ! korang ad x ? xde yeee sayang jangan sedihh tao ! mehhh cini tekan kat SINI untuk join contest nie . jangan malu taotao sayang semua !
syaratsyarat die :
klink gambar dibawah tao

korang try la join mana tahu menang kan ? mungkin hari nie hari bertuah korang kankan ! sayang korang !


my story :

nie kisah AKU dengan DUNIA aku :) one day , aku nie seorang yang kasar mungkin apa yang korang nampak dari luaran tetapi hati aku sangat lembut sekali kerana aku terpakse menutup kelembutan diri aku demi dibandar yang aku belum kenali lagi . Disini terlalu banyak perangai untuk aku kenali lebih dalam supaya aku TAK terjerumus zaman sosial kini . terlalu perit untuk aku berdiri sendiri di tempat baru ku kenali , teringit balik ke kampung tetapi demi citacita aku terpaksa berdiri untuk sendiri . Dalam beberapa hari , aku telah berdaftar ke kolej swasta untuk melanjutkan cita aku dan mencapai impian arwah ayah dan ibu ku ! walaupun hati meronta untuk lepas dari 'penjara' tetapi demi arwah ayah dan ibu aku sanggup tinggal di tempat baru nie . hari berganti hari untuk melanjutkan pelajaran . Aku telah ditempatkan hostel dengan orang yang aku tak kenali tetapi aku terlalu bersyukur kerana pelajar yang duduk sehostel aku adalahh orang yang sepatutnya disisiNYA . Hari berganti hari , aku kenali hati setiap housemeet aku . Mereka seperti aku ingit terbang bebas dan tetapi mereka mempunyai citacita yang setinggi langit menyebabkan mereka sanggup berusaha untuk mencapai citacita yang belum diluaskan . Di dunia yang aku baru kenal mempunyai perbagai pengaruh sampai aku tergelam dalam keseronokan tanpa aku sedar . Selama 2tahun aku di tempat baru bagi ku ia terasa seperti NERAKA kerana mereka yang terlalu taksu dengan keseronokan nie . Tanpa aku sedar sudah 2tahun aku bersendiri di dunia yang penuh onak duri nie tetapi ALLAH terlalu sayang kan hambanya dan die turunkan HIDAYAH kepada ku untuk mencari ketenang di dunia dan akhirat ! NURUL HIDAYAH terlalu banyak membantu aku untuk kembali jalan yang benar walaupun cara dia slow tapi aku bersyukur kerana DIA aku dapat kembali dan teruskan citacita ARWAH AYAH dan ibu ku ! ibu adik akn usaha walaupun adik xsepandai orang lain .

sampai sini jek aku punya cerita ! sebenarnya , aku xtahu nak cerita apa but aku still mempunyai cerita diri aku walaupun aku xpandai nak bercerita macam korang yang wangi tuuuuu =='