Monday, 20 June 2011

selamat TINGGAL


 sorry :) ini lah jalan yang terBAIK buat awak dengan kawan awak FIZUL . lepas nie saya takAKAN gangu kehidupan awak dengan kawan awak . THANXS untuk selama nie , terimaKASIH sebab da jage saya selama nie dengan kasihSAYANG awak tapi . . . hubungan kite xdapat teruskan . saya undur diri sebelom terlambat :) JAGE DIRI baikBAIK ye . saya sentiase sayang awak walaupon 1 hari nanti awak akan benci saya buat selama-lamanye . FIZUL sumpahh saya takPERNAHada niat nak melukai haty awak tapi . . . awak akan tahu kenape saya buat macam nie . saya akan menjalani kehidupan saya dengan senDIRIan . SELAMAT TINGGAL 

Thursday, 9 June 2011

KL GANGSTER


yeh ! yeh ! yeh ! da tengok da cete nie ! mmg best . . . BEST gilewgilew ! but time nak gerak City squre memang la sengal kan , lastlast aku buat hal tapi pape pon HASILnye memang best gilewgilew ! thanxs pada sapesape yang teman aku pergi tengok cerite ini dekat WAYANG tadi .  bantalBUCUKsaya thanxs tao :) muahhh ! muahhhh !

Wednesday, 8 June 2011

benciBENCIbenci !

BENCI ! Aku cakap , aku nak PERGI , NAK PERGI LA ! takPAHAM ke hah ? kau memang BUATakuSAKIThati thu tahu TAK ? BENCI !

Tuesday, 7 June 2011

betinaSUNDALplusBABI . . .

ADA seSAPA nak KENAL dengan PEREMPUAN yang HOT tak ??
SEARCH dekat FACEBOOK  Fatyn Fytreena  ,, SILA kenalKENAL la yer :)
Dia lah PEREMPUAN yang TERCANTIK di dunia nie ! 
HAHAHA !
engaku ORANG cantik kan PEREMPUAN di atas nie ??? 
sesangat la LELAWA   kanKAN ? mesti engkau orang jeles kanKAN ?
HAHAHA !
TOLONG la MALAYSIA oit ! jangan la PERASAN boy orang lain jdik boy kau BETINA ! 
kau da TAK laku sangat ke BETINA SUNDAL  oitt !!! 
kau da KEBULURAN ke ?? kenape LELAKI da takNAK kau ke ??
FUCK OFF !!
DASAR BETINA SUNDAL !! 
TAKmalu plus muka tampal kulit BABI 2 la kau kan BETINA !! SEBOKK nak KACAU orang lain !!  
Kau TUNANG Fizul ?? bila pulak FIZUL tunang dengan kau SIALL 
Pape pon aku kecian dengan kau sebab sanggup mengaku kau adalah gf die dan TUNANG die , tapi sebaliknye ! weii ! kalau aku jadik kau PEREMPUAN , aku malu sebab mengaku bf orang len adalah bf aku then tunang !! kau xtahu malu ke ??? kecianKECIANkecian jadik kau !   


Saturday, 4 June 2011

terimaKASIHkawan


FOR WHAT ? aku nak cakap thanxs kepada kawanKAWAN aku semua TAK kira la yang lame ataupon yang baru ? aku tahu selame kita BERkawan banyak korang SAKIThatyGERAMbenciDANsemua la ! aku tahu korang TRY layan PERANGAI aku yang kuangASAM kanKAN ? aku nak * MINTAK MAAF DEKAT KORANG SEMUA , AKU TAHU KORANG BANYAK SABAR DENGAN PERANGAI AKU SELAMA NIE . BANYAK YANG TERASE DENGAN MULUT AKU NIE TIME AKU BERCAKAP, AKU MINTAK MAAF ye KAWAN . HALAL KAN MAKAN MINUM AKU SELAMA KITA BERkawan * aku cuma hamba ALLAH yang selalu melakukan dosa , aku sentiase melakukan kesilapan walaupon aku TAK nampak . BUT aku bersyukur dapat kenal dengan korang semua ! akuSAYANGkawanKAWANaku .

Thursday, 2 June 2011

nakPERGImana 2 ?

 PEACE ! FIZUL , awak nak pergi mane 2 ? awak nak tinggal kan saya ke ? HAHA .  asal aku hapy je nie ? PELIK BIN AJAIB . FIZUL sabo la ! jgn TARIKtarik tangan saya , SAKIT la ! HAHA

shaSHAWAkecwiq :)


penat la ! PENAT ! penat ! HAHA . but enjon gilew la weii ! thanxs sebab sanggup JEJALAN dengan aku :)

HangOut dengan BANTALbusukSAYA :)

i like this pic :) suka time nie ! HAHA . caya TAK ? aku da makin KURUS ? HAHA . (perasan lebih) but mmg betol pon . GAMBAR nie amek dekat TELUK DANGA . HAHA . SWEET tak ?? sweet kan ? cakap la SWEET . kalau TAKcakap nanti aku majok eak ? HEHE :) syg awak la SENGAL ! muahhhhh ! thanxs SEBAB sanggup LAYAN PERANGAI saya yang GILEW nie ! HAHA .

BAJU kurung ?


FOR WHAT ? mesty kauorg cakap kiteorang nie TAKbetul kan ? tapi TAKde la . so sweet la pakai baju kurung nie . HUHU . chumilCHUMILL kan anakDARA dekat ATAS nie but i say , tahnxs sebab kauorang betolBETOL wat mas terase dgn kauorg n mmg TERKEJUZZZZ time nie but SUMPAH mas enjon dengan kauorg pujuk mas denagn KEJUTAN ! HAHA . THANXS kauorg DAN mas sentiase ingat ape yang kauorg wat TIME nie !

24 mei 2011 ?


Sweet 19 ?? APA yang dimaksudkan ?? HAHA . Akhirnye umur aku da 19tahun tapi kan aku tetap MUDA okey . HAHAA (perasan lebihh) . aku kan anak BONGSU Mesty la muda la . so , jangan jeles la ye yang da TUATUA tu . HAHA ! thanxs syg ! muahhhh ! syg awak sgtsgt ! n thanxs dakDAK A 12-13A :) syg kauorg sgtsgt ! HAHA .