Monday, 28 November 2011

apaAPAapaAPA ??

ASSALAMMUALAIKOM .
mesti korang pelik dengan tajuk aku kankan ? hah ! nak thu x pe die ?? cakap la nak tahu ! cepat . haha . sebenarnya macam nie , aku nak cakap yang aku rindu korang la . haha . xde la , rindu korang mmg ad tapi nie aku nak cerita pasal BFF aku . BFF aku nie ada yang sengal tao . korang nak thu sape y sengal 2 ? nak tunjuk susah la . sbb die xsuke blogger nie but xpe la aku kenal dengan PICTURE die yang xsebape lawa . HAHA





nama die NOR SYUKRIAH 19taun , taken by ?? xthu la die single lagi but byk SIMPANAN . HAHA . aku suka bermanje dengan die sbb die suka manjekan aku ! korang ada ? xde kan ? aku da tahu da . HAHA .

Friday, 25 November 2011

assignmntASSIGNMNTassignmnt !

ASSALAMMUALAIKOM :)
hurm . kenape lahhh otak aku nie xabesabes pikir assgnmnt yang sentiase xabesabes !
DIGITAL , computer ,ELECTORNIC ag ! banyak kowt ! dalahh KENA siap kan dlm miggu nie jekk ! hello , saya manusia bukan ROBOT yang bolehh diarahhkan :)
SUMPAHH ! penat sgtsgt kowt . sentiase pikir assgnmnt jekk but klow assgnmnt xpakai duit okey gak . hurm mggu nie jekk nak kuarkan RM 200 UNTUK assgnmnt . kalau assgnmnt untuk 3 subject xpe tapi 1 subject jek kowt ! mak i , mati mak aku macam nie . duittDUITTTduittt jek .
kesian lahhh ! mak sabo eakk :) nty kalau adik dahh berjaya adik tolong mak tao :)
hurmm . da xthu nk cakap cmne but doakan aku hope dpat tempuhi dgn hati y ikhlas dan redha :) THANKS :)

Wednesday, 23 November 2011

salamPAGIsemua :)

hari nie macam RAJIN jek nak pergi kelas . hahaha . okey aku nak mulakan ceritanie . korang dengar okey . xnak dengar jangan baca :D perTAMA sekali assgnmnt aku xsiap lagi ! cedihgiletahuTAK* so,aku tengah tryTESTcuba nak siapkan assgnmnt yang tengah tertangguh macam SAMPAH 2 tapi . . . . hurm . xthu la miss/sir terima assgnmnt atau die buang dalam tongSAMPAH .

( 22/11/2011 )
kenape dengan tarikh dekat atas 2 ? nak tahu x kenape ? ckp la naknak tahu ! haha . my mom datang KL sumpah weii , aku rindu gile dekat mak . macam nie cerita die , aku da 3bulan xbalik jb , bz la katakan kan . dengan assgnmnt dan aku keje mmg bz la katakan . so, mak aku dgn murah hati nak datang KL jumpa anak sorang yang sangat rindui die :( then , mak aku ckp nk jumpe 22/11 .aku cakap lahh betol ke mak ? yess ! tapi mak aku xthu masok jalan KL .hihi . so , aku pon cakap la 'xpexpe orang dengan FIZUL amek mak dekat melaka centre . tapi xsmpai sne ponn ! aku amek mak dekat tol airkerohh ! aku nak jek muka mak , pe ag aku jerit la . MAKKKKK !! Masok dalam kereta aku peluk mak cukup2 tertiba airmata jatuh dengan laju . aku rindu sangatsangat weiii .

Sunday, 20 November 2011

A terrible night our

It was a hot and sunnydat today ,and what I’ve planned a week ago will come true, and I like it so much! Me with my other friends, jimmy,lisa,suzy and brian are planned to go to the waterfall, and will spend a night at there. The whole day and night before we departure, we prepare all the things we need. We have packed all the things into my 4x4, and depature at 11am. Till we reached there at 2pm, I’m the first person jump into the cold water, and the water was cold as cold as ice,and very clean and clear. But then, I climb up back to build up our tenth. As we buith up, brian and suzy went to the jungle to find woods and build up a fire camp. As they went to the jungle, me,lisa and jimmy jump into the waterfall and after half an hour, they come back. We’re enjoying unti sunset , and make a five camp. At night, after we take our dinner, suddenly the wind become aggressive, and the rain to fall. All of us ran to our tent and stayed calm. The wind almost to pulled out. All of us were friglitened, the lighting intersecting the sky. All of us afaid to sleep as the storm only stop in the dusk. When we go out from our tent, we see a horrible scene that one big tree almost hit our tent. At that time, we are thankful to god because save us from being hit by the tree. That was a terrible night dor ours.

Thursday, 17 November 2011

hubunganKAMIsepertiDULU !



hurm , hubungan aku dengan die seperti dulu cuma keadaan sekarang lain . nak thu kenape lain ? masingmasing buzy dengan kerja ? konon ! hurm . kemesraan ? hurm , da kurang da xsemesra macam dulu mungkin sebab buzy . tapi yang ketara perubahan die , die sekarang panas baran , suka terasa , cepat melenting ! sabo ?? aku mmg cubaTRYtest nak sabo dengan perangai die .hurm . aku harap hungan aku dengan die sampai ke SYURGA . aku da xnak cari cintaCINTA lagi . aku harap die adalah jodoh yang TERAKHIR untuk aku . dan aku harap selisiFAHAM akan lerai xlama lagi . aku harap kan hubungan aku dengan die macam dulu seperti die bawah nie

*abang sayang rindu abang macam dulu , ILYSM*

Tuesday, 15 November 2011

RINDUfamilysangatSANGAT !


sebelum alu mulakan cerita dimulakan dengan
ASSALAMMUALAIKOM SEMUA :)
rinduRINDU yang teramat dekat family aku . besela duduk jauh dengan family so, mesty la rindu datang mebuakbuak kan ! korang ada ? xde kan . biar aku jek yang ad . haha .
iaku rindu sangatsangat dekat my mom,sis,bro and anak aku .

Thursday, 10 November 2011

bloggerNIEsegarKEMBALI .

ASSALAMMUALAIKOM semua :)
dah lama mas mendiamkan diri atas kesebukkan yang melanda diri nie dan kemalasan untuk blogger.macammacam terjadik dalam diri nie sepanjang 3bulan nie . nak cerita pon xelok sangat so,mas terpakse mendiamkan diri untuk tenang kan diri nie .semua orang pun akan paham ape yang terjadi dekat mas kalau mas ceritakan 1per1 tapi baik mas TUTUP cerita nie ,mulakan yang baru :) betol kan u all .
SOAL berCINTA ?
yes , kiteorang still ag macam dulu but bulan lepas kiteorang gaduh besar sangatsangat .
okey aku cakap jujur aku terasa pe yang IBU die cakap . engkau orang nak thu gak ke apa IBU die cakap ? xpayah la . biar aku dengan die sahaja thu apa yang berlaku terhadap atas kami :)
engkau orang doakan ye semoga hubungan aku dengan die sampai bilebile dan semoga hubungan aku dengan family die baik macam dulu :)

sampai cnie dulu la cerita mas dekat engkau orang eak :)