Monday, 28 November 2011

apaAPAapaAPA ??

ASSALAMMUALAIKOM .
mesti korang pelik dengan tajuk aku kankan ? hah ! nak thu x pe die ?? cakap la nak tahu ! cepat . haha . sebenarnya macam nie , aku nak cakap yang aku rindu korang la . haha . xde la , rindu korang mmg ad tapi nie aku nak cerita pasal BFF aku . BFF aku nie ada yang sengal tao . korang nak thu sape y sengal 2 ? nak tunjuk susah la . sbb die xsuke blogger nie but xpe la aku kenal dengan PICTURE die yang xsebape lawa . HAHA





nama die NOR SYUKRIAH 19taun , taken by ?? xthu la die single lagi but byk SIMPANAN . HAHA . aku suka bermanje dengan die sbb die suka manjekan aku ! korang ada ? xde kan ? aku da tahu da . HAHA .

No comments: