Friday, 30 December 2011

jawabJANGANtakJAWAB !


ASSALAMMUALAIKOM :)

1st sekali aku nak tnye korang sht x ?? mesty sihat ? APAA ! ada yang xshat ???cepatcepatcepat g hospital yang berhampiran :) klnik pon okey gsk janji dpt rawat kan :)
CUACA sekarang bukan kita tentu kankan ?? kadangkadang hujan kadangkadang panas .
hurm . stop it !

apa eak nak cete kali nie ? hurmm . okey , aku nak bagitahu korang smthing nie :D nak thu x ?? hahahhaa . okey ! aku nak gtao niee , cepat laaaa baca ! macam nie , msty korang da thu kan . sekarang dah hujung bulan 12 kankan . hurm . aku xbape nak hapy sebab aku punye umur da meningkat so , mesty korang nk paham kan ? kalau umur da meningkat msty ada soalan yang xbeberapa hapy :)) cnthnyeee
  1. bila nak bertunang :)) kan da ada pasangan 2 .
  2. bila nak kejeee , nk bgi mak duit .
  3. bile nak kawinn .
  4. macammacam laaaa .

okey ! aku nak ajar smthg kt korang kalau laaa ada y tnye korang jawab macam nie ye :))

  1. makcik/pakcik bagi duit saya tunang ::
  2. mak saya suruh belajar selagi ada minat dan biar byk pengalaman then nty keje dapat duit byk :)) kalau tempat makcik/pakcik punya office ada kosong jgn lupe bg saya tapi gaji bila tinggi . *mesty dia pikir 100x nk bg keje kt kita*
  3. saya xnak kawinn sebab mak xbagi tapi kalau nikah saya nak dan mak restui . oleh itu , makcik/pakcik bg duit untuk majlis pernikahan saya dan majlis persandingan sye :))
  4. kalau byk sgt tanye korang cakap macam nie ' maaf makcik/pakcik , saya mintak diri nak solat sekejap ' kalau tnye solat pe ? solat sunat nak doa byk2 supaya jodoh dipercepatkan ' mesty die xkan jawab lagiii .
sampai sini jelaaa aku merapu eak . nak smbung stdy . hihihihihihi :))
salam sayang untuk korang semua <3

2 comments:

Arina Shamsul said...

DA FOLLOW comel da..ngee
jemput datang blog ye comel..ada entri khas untuk comel...

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html

maslina johari said...

okey :) saya singgah dan done follow