Saturday, 4 February 2012

jom join contest CIK Tiqah kita nie ;D


ASALAMMUALAIKUM ;D

korang tengah buat apa tu ? apa termenung ke ? mesti * tunggu putere raja kankan* HAHA . okeyokey ! tdik aku baru online blog then aku cek kt shoutbox mne tahu ada yang nak kenal aku ke ? *gedik!da ada pun stil gatalgatalkan * tapiii ADA somthing oooo . korang nak tahu x APA DIE ? hah . korang tgok la nie !

dupdapdupdapdupdapdupdapdupdapdup* mesti time ni jantung korang nak tercabut kankan *
HAHA !

nampak TAK ada nama tiq : jom join contest*macam menarik jek . okey aku nak try join , xmenang pun xpe , jnji nk join kankan.muaaahh*



okey , aku pun try la buka blog die , mmg terbaik la blog die , aku nie mmg jeles kalau blog orang lain cantik ! HAHA . sebab aku pun nak blog cantik macam dieorang nie . hihi .
*korang nak join ke contest die buat nie . okey korang buka la LINK NIE untuk yang nak join then jangan lupa follow tao*

hah ! sebelum aku lupa cakap syaratsyarat nak join contest Cik Atiqah nie . korang kena baca dekat bawah nie *TAK NAMPAK ? TEKAT GAMBAR TU NANTI DA BESOR GAMBAR TU BACA ye sayangsayang ku*


HAH ! da baca da . APA korang nak join juga ke ? alahhhhh , xpyh la join nty aku xmenang pulak ! HAHA . xde la *just kidding jek *
dah join tu jangan lupa ajak kekawan korang yang sekampung dengan tok dalang taotao ! HAHA . biar memeriahkan ag contest nie . hihihi . okey . sampai sini jela aku cerita ye sayangsayang aku yang TAK mandy ag tu ! HAHA .




1 comment:

Atiqah Maznan said...

hi dear ! thanks for joining this contest :) btw , i'm already following you . dalam this week saya akan letak semua link blog for those who joined my contest , awak boleh tengok ye . thanks again :)