Sunday, 5 February 2012

Jom Tambah Geng Blogger

ASSALAMMUALAIKOM !

hah korang nie ada satu contest nie . hari nie mmg aku bosan teramat sebab tu laa , aku men join jek contest2 nie tapi contest yang aku join nie JOM TAMBAH GENG BLOGGER *KLIK sekali kalau nak join okey sayang *


hah ! cmnie , mmg betol gak apa yang CIK NADIA nie ckp , kita bukan tahu nak follow orang kalau orang lain xbgi link die kt kita . aku nie mmg suka follow orang * baget baik sangat la tu *
dada ! lagi lama aku kt blog lagi teruk aku cakicaci diri aku ! HAHA .

korang mesty nak tahu kan macam mana nak join contest yang aku join kankan ?
*jeles la tu aku join contest nie kankan ? sebab tu nak join gak ! HAHA *
tengok tao kat bawah nie apa syarat2 die , okey ? oppss !




korang mesti nak tahu hadiah dia kankankan?
haha ! nak tahu korang kena follow CIK NADIA kita nie ye sayangsayang ku ! muuuaaxxx !
tapi sapa yang join contest nie mmg xrugi la weiii ! hadiahh mmg TOPTIPTOP laa . so , apa ag korang bacabaca nie ! cepat la tekat link yang aku bagi tu ! adohh ! buat apa nak pikir 1000x hah . join jek selagi masih di dunia nie . haha !

* Ayat aku memang TAK boleh pakai kankan tapi aku pasti korang mesti join lepas baca entri nie ! jangan nak malu mengaku laaa kawankawan ku sekali ! muuuaaaxxxx ! *

1 comment:

Yunie Zarkasi said...

Assalamualaikum.. dtang dr segmen yg sme..

done follow you.. follower ke49..

follow me back ya.. :)

http://yunie4eva.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-geng-blogger.html