Friday, 3 February 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway


ASSALAMMUALAIKUM ;D
hah ! tadi aku godehgodeh satu blog kawan aku nie .. tapi aku xigt nama die sebab banyak sangat aku godehh blog orang kali nie !
bile aku terpandang contest nie , aku macam nak join tapi aku rasa macam layak ! sebab aku nie bukan la macam korang yang wangi2 tu ==' aku busuk jek .
tapi bile aku tengok banner nie sangat chumiilll gilewgilew laaa ! dalam hati nak join tapi takot . *demi negara yang aku sayang aku nak juga join walaupun lautan terlalu dalam *

okey ! korang nak tengok banner yang buat aku join contest nie x ?

chumill kan banner nie ? * chumill macam aku la tu kankan ! *
korang nak join gak ke contest nie ? okey aku bagi kebenaran
, haha ! * macam contest aku yang punya pulak *
sebelom aku cakicaci diri aku lagi terok baik korang tekan =sini= then jangan nak malu kucing okey ! join tao , xrugi kalau kita mencuba .

ALLAH sayangkan HAMBAnya yang sentiase mencuba dari memdiamkan diri .
APAA ? korang nak tahu syarat masok contest CIK LIYANA ke ? korang nie malas sanagt la tu nk tekan link kt atas tu kankan ? jangan jadi malas nanti binasakan diri sendiri taotao !
okeyokey ;D aku pun macam korang gak malas nak tulis panjang2 . korang nampak x gambar kt bawah nie , korang link la nanti DIE
besar korang baca
dengan TELITI okey .

APPPAAA ? tak nampak lagi ?
Kalau da tahu mata awak tu macam saya nie tekan laaa dekat SINI
daa nampak lom ?? okey kalau TAK nampak lagi memang awak nie ada masalah mata baik jumpa DOKTOR sebelum aku jadi DOKTER korang ! haha !

aku nie baik hati tahu x ?? aku xnk la join sorangsorang contest nie so , aku nak ajak kawan2 aku nie ye sayangsayang : DEKYAN , DAYAH , FIZUL , LYSSA FAIZUREEN , FARLOVECINTA , dan CHINTAEINA . aku nak ajak kawan yang lain tapi tangan aku cakap berhenti la taip , sekarang untuk waktu rehat . so , aku nak pesan nie , jangan xjoin setiap contest yang telahh di anjurkan oleh kawankwan kita nie . kalau TAK menang sekali pun kita da try mencuba ye ! jangan nak malu kucing atau jenis binatang yang lain . jangan malu bertanya kalau kita rasa diri kita xsempurana ! sayana korang sangatsangat !


5 comments:

eyza ♥ said...

salam . jemput join contest eyza :)
http://planner4mylife.blogspot.com/2012/02/short-but-meaningful-contest-by-eyza.html

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Patrick Star said...
This comment has been removed by the author.
Pupel Liyana said...

hye, pupel datang sini nak check entri pupel liyana mega giveaway. gud luck ye :)

Iena Eliena said...

singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com