Wednesday, 6 June 2012

DIA ISTIMEWA BAGI AKU !

1ST sekali , awak tipu sye kankan ? awak cakap taknak balik jb then duit xde tapi awak tipu sye :(
awak , apa yang awak buat memang terbaik ark . sumpahh ! sye xsangka , awak sanggup buat kejutan untuk sye .
memang awak nie mudah nak phm sye kankan tapi awak kwn baik die ? mcmne la perasaan lebih kawan nie timbul eak ? mungkin awak y selalu ada tpi bukan die kankan ?
setiap mlm awak akn cll sye , setiap subuh awak akn kejut sye untuk sembhyang . TERIMA KASIH AWAK !
SAYANG awak !! muahhhxxx . . .

awak , sye igt awak betol xjdik ikowt blik jb . yela exam awak abes 27 mei then fmly awak nk balik KEDAH lagi kan . sye hanya mmpu tersenyum bila awak ckp awak xdpt jnji dpt jb k x ? mmg sedih hati nie tapi apa boleh buat kan ? mse besday sye 24mei , sye keje tpi sye segugut sgtsgt so, sye keje tpi xbuat pun , abg y incger bgi kankan . tpi sye msg dgn awak time tu , awak xckp pun awak beli tiket balik jb pun . mmg awak nk buat kejutan ! TERIMA KASIHH AWAK !
awak , sye terharu sgtsgt awak . awak cll die then awak plan dgn die jgn bg thu kankan ?

sye punya laaa PANDAI percaya ckp awak , y awk x dpt blik jb . tpi sebaliknyee kan ?
geram thu x ! sye thu awak otw dtg JB pukul 12am thu x ? pnyelaaa terkejutt ! macam nak matii ! eee , geramnyeeeeee ! awakawakawak ! sye nk tido pun xlena bile dgr awak otw dtg jb . seriuss !
hati sye happy sgtsgt bile awak otw dtg jb . xthu nk ckp apa . ALLAH je Thu .
sye SAYANG awak SANGATSANGAT !

*TERIMAKASIH DA BAGI HADIAH NIE UNTUK SAYA*


ILOVEYOU ***

No comments: